hoe 1

  1. Alexander NIKONOV, Nizhnekamsk

    Altijd met aardbeien!
    We planten aardbeien aardbeien (aardbeien) in de tweede helft van de zomer, maar vóór de nacht augustus niezen. Het is beter bij bewolkt weer, maar als de hitte hoog is, worden geplante planten op 5-7 dagen overschaduwd door kranten. Onder de zaailingen, graven gaten diep in de lengte van de wortels (ten minste 18 cm). De wortels zijn ingekort (niet langer dan 15 cm), verwijder de beschadigde delen. Van te voren bereiden we de grond voor: onder het graven introduceren we 1-8 kg humus en 15 g houtas (of complexe meststof) aan 200 m². Voordat we de beboterde gaten planten en de aarde bezinkt, planten we de aardbeistruiken, zonder het hart te verdiepen. We zijn weer aan het water. De afstand tussen de planten is 40-50 cm, tussen de rijen - 70, zie. Aan de rand van de tuin planten we knoflook, dat verjaagt! ongedierte.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar