3 recensie (s)

 1. I. Kochenko p. Kochubeevskoe

  Ik heb een grote appelboomgaard. Vorig seizoen verscheen er een ongeluk - folder. Zoiets heb ik nog nooit gezien: in het voorjaar verdraaiden ze alle bladeren, aten de knoppen en weven ze allemaal met spinnenwebben. Meestal hang ik jachtriemen op van ongedierte, maar die keer hielpen ze me niet. Hoe kan ik mijn tuin dit jaar beschermen?

  antwoord
  • Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

   In de lente, in de periode van isolatie van knoppen, moeten fruittuinen worden besproeid met Herold. Het is effectief tegen de meeste van de tracks, waaronder het blad rollen, Aporia Crataegi, Amerikaanse witte vlinder, mot, motten, havik, diverse scoop, motten en anderen. Het krijgen op de sporen, de drug blokken van voeding en ophouden ontwikkeling, waardoor het onmogelijk om te zetten in volwassen insecten. Bovendien heeft Herald een nadelig effect op de plaageitjes die op de behandelde planten worden gelegd. De larven van dergelijke eieren worden niet uitgescheiden en de rupsen sterven zonder vlinders te worden. Deze eigenschappen van het medicijn helpen bij het wegwerken van plagen voor het huidige seizoen en zullen hun populatie zelfs voor het volgende jaar verminderen.

   antwoord
 2. Vasily KOPOR, Sumy

  Crown-fan
  Ik vorm de bomen in de tuin door de takken te snoeien, buigen en te gapen in de vorm van een vlakke muur of palmetten (waaier). Het is noodzakelijk dat de planten niet interfereren met elkaar en normale gewassen geven, omdat ik onder de tuin slechts honderd vierkante meter op de site kan verdelen, en ik plant het heel strak.
  Maar dit zijn niet alle trucs om landingsgebieden te redden. Ik kweek ook struiken op stelen, dat wil zeggen, ik verwijder alle scheuten van hen, laat er een centraal. En dan, als het goed gaat, vorm ik de kroon erop. Alleen de stelen moeten aan pinnen worden vastgemaakt. Dientengevolge, onder de struiken, wordt een plaats ontruimd voor groen, radijs, radijs, aardbeien. En op de hekjes met een vlakke muur kweek ik groenten: komkommers, tomaten, aubergines.
  Vasily KOPOR, Sumy

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar