hoe 1

  1. Oleckiy Nikolay

    Betrouwbare leuningen voor een houten veranda met uw eigen handen
    Staat je veranda open voor regen? Vandaar dat het ontwerp van de afrastering beter is om betrouwbaarder te kiezen. Dus, de onderste dwarsbalk van het hek, waaraan de balusters zijn bevestigd, mag niet op de houten veranda van de veranda worden geplaatst. Het is mogelijk om vocht en voortijdig verval van hout te verzamelen. Isoleer de dwarsbalk van de
    Stijlen kunnen worden gebruikt met behulp van PVC pijpstukken als pakkingen. Gebruik voor het stevig bevestigen van de dwarsbalk lange schroeven die op plaatsen waar cilindrische pakkingen zijn geplaatst worden geschroefd. Ze houden de verf goed vast en creëren geen capillaire aanzuiging van water naar de dwarsbalk.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar