2 recensie (s)

 1. Boris Shiroki, Irkoetsk

  Tijdens de groeiperiode voor tomaten, zijn de optimale luchttemperatuur, voldoende verlichting en, natuurlijk, optimaal bodemvocht belangrijk.
  De frequentie van irrigatie hangt af van de conditie van de planten en het type grond. Van mei tot juli geef ik een keer per week kastomaten en in augustus en bij zonnig weer geef ik niet vaker dan na 1 dagen water - 7 l water per 25 vierkante meter M. m land. Bij bewolkt regenachtig weer verhoog ik de intervallen tussen irrigatie.
  Mijn observaties hebben aangetoond dat frequent water geven met kleine hoeveelheden water niet effectief is, omdat de grond tot een ondiepe diepte is doorweekt, deze grondlaag snel is opgedroogd, planten verdorren. Bijzonder ongewenst frequent water geven in de avond met koud water. De bodem koelt af en tomaten worden door ziekte aangetast. Ik geef alleen water met warm water (25 °) en op zo'n moment dat de bladeren 's avonds droog zijn.
  Elk jaar krijg ik goede opbrengsten - uit één struik van 18 kg. Voor de Siberische regio is dit een goed resultaat. Ik kweek rassen als het hoofdkaliber F1 (dit zijn zaden van de Ural-tomatenselectie). Diamant van Yakutia, 100 pond. Wonder van de wereld en anderen. Gegroeid fruit wordt lang vers gehouden, ze hebben een uitstekende smaak.

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  We doen het water geven dus. Nadat we een gat hebben gemaakt, vullen met alles wat nodig is, planten we een struik zaailingen. Snijd vooraf in drie delen 5-6-liter blikjes onder water en snij de boven- en onderkant af. Rand zetten we op de struik van tomaat, dieper in de grond, en laat het over het oppervlak van 3-4.Zie wortels op zoek naar water zal diep gaan. Water: 1 l water in de 2-3-ontvangst binnen de rand. De pen wordt buiten de rand geplaatst. Van binnen los
  velg met een drietandige cultivator ...

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar