2

2 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Als knoflook niet rijp is
  In het najaar van 2014 plantte ik zoals gewoonlijk de knoflook in de tuin. In april 2015 ging ik naar het huisje en zag dat 50% van de kruidnagel niet opkwam. De rest kwam naar boven, maar zag er op de een of andere manier pijnlijk uit. Ik heb nieuwe geplaatst in plaats van de ontbrekende kruidnagel. Ze ontsproten. Maar ik was blij, zo bleek, vroeg. In juli werd de gerijpte knoflook opgegraven en de geplante kruidnagel bleef groeien. Als gevolg hiervan werden de toppen krachtig en vormde zich een verdikking op de plaats van het hoofd. De lamp is nooit gevormd. Waarom kan het en wat nu te doen - de niet-gerijpte knoflook uitgraven of tot volgend jaar in de grond laten?

  antwoord
  • Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

   Knoflook op de voorwaarden van het planten is verdeeld in de winter (planten in de herfst) en de lente (planten in het vroege voorjaar). Om de juiste kop knoflook te vormen, duurt het een bepaalde hoeveelheid tijd, de temperatuur van de grond en lucht. Natuurlijk is het mogelijk om winterknoflook in de lente te planten, maar in dit geval wordt één "ui" verkregen, zonder denticles.
   Aangezien het planten van winterknoflook in het late voorjaar is gedaan, heeft knoflook hoogstwaarschijnlijk geen tijd om een ​​ui te vormen, en de gemakkelijkste manier om het gewas te redden, is door het te graven en te verwerken zonder het op te bergen voor lange opslag. Vertrekken naar de winter heeft geen zin - onvoorbereide planten zullen gewoon bevriezen.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar