1

hoe 1

  1. Pavel TITOV, Krasnodar

    We hebben vaak overstromingen, dus ik kocht een zomerresidentie op de heuvel. Nu hoef ik de stagnatie van water niet te bestrijden. De tuin moest echter geplant worden op speciaal gemaakte "terrassen".
    Omdat de terrassen een beetje schuin zijn, zijn rond de bomen en struiken aarden bumpers gemaakt van 20 cm hoog, zodat bij het water geven en voeren de vloeistof niet wegloopt. Tijdens het seizoen besteed ik 2-3 terrasjes tot een diepte van 10 cm om onkruid te snijden en de grond los te maken. Ik maak het los over de hellingslijn. In het eerste jaar heb ik terrassen opgegraven tot een diepte van ongeveer 30 cm. In het tweede jaar ongeveer 20 cm. In het derde jaar, toen de wortelsystemen van bomen en struiken groeiden, met 15-20 cm. Ik heb deze graafdiepte later ook behouden. Bij het losmaken en graven rond de omtrek van het terras laat ik de strook van 30 cm breed onaangeroerd en beschermt de site tegen erosie. Ik plant deze strepen met meerjarig gras. Als het groeit, maai ik en mulch ik het met stammen.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar