2 recensie (s)

 1. Victor PAVLOV, regio Brjansk

  Onlangs hebben we besloten om een ​​van de vensters erin te vergroten. We begonnen met het demonteren van de oude frame, verwijderde oude obsadu (de schijn venster doos, die niet vast is bevestigd aan de muren van woningen en beschermt de krimp gestel geplaatst binnen de vervorming). Ons huis is slechts 2 jaar oud en de inkrimping ervan is nog steeds aan de gang.

  Rond de oude opening was een nieuwe lay-out. Hiervoor werden een niveau en een loodlijn gebruikt. De markeringen zijn zodanig gemaakt dat de boven- en onderranden van de opening de staven in het midden kruisten. Toen begonnen ze een nieuwe opening uit te snijden. Heb het met een kettingzaag. Vervolgens werden van de rechterkant en de linkerkant groeven gemaakt aan de uiteinden van de staven.
  Ze werden eerst uitgeknipt met een cirkelzaag en vervolgens gekapt met een bijl en parttime gewerkt met een beitel. Behandelde vervolgens de opening van het raam met een antisepticum, zet een kachel.
  Heb een nieuwe vergrote behuizingsdoos gemaakt. Voor dit doel werden platen met een dikte 40 mm en een breedte gelijk aan de dikte van de wanden gebruikt. De doos bestaat uit 2 zijpanelen, bovenste en onderste kaarten.
  Aan de zijplanken waren zelftappende stangen-spikes bevestigd die in de groeven zullen gaan. Stel vervolgens het onderste deel of de vensterbank in. We hebben het breder gemaakt dan het bovenbord, zoals een gewone vensterbank. Vervolgens plaatsten ze de zijdelen, controleerden de nauwkeurigheid van de bijpassende sloten en installeerden ze op de vensterbank. Het volgende is het bovenste deel. Ze moest een beetje diagonaal in de veerpoot worden gestoken en dan, kloppend en waterpas, omhoog bewegen.
  Het bovenste paneel werd zo geïnstalleerd dat het niet tegen de bovenkant van de vensteropening rust. Deze opening in 5 mm is nodig om de mogelijkheid van krimp thuis te garanderen. Daar hebben we de isolatie gelegd en buiten het bord genaaid. Om te voorkomen dat er water stroomt, werden de gaten gevuld met een kit. De behuizing werd aan elkaar verzegeld door hoeken. Daarna hebben ze een nieuw raamkozijn ingevoegd.

  antwoord
 2. Anna

  Het terras is geweldig geworden - geweldig dat je het zelf kunt doen

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar