hoe 1

 1. Maria Pavlenko

  Tomaten kousenbanden
  Ervaren tuinier weet heel goed dat de stelen van tomaten zacht zijn. Planten zijn gemakkelijk te beschadigen als je het verkeerde bindmateriaal kiest. En de gewonde stengels worden erger en kunnen gemakkelijker door ziekten worden aangetast. Om dit te voorkomen, gebruik ik zachte katoenen producten.
  Kousenband voor groene meiden die ik maak van oude gebreide t-shirts. Het proces om ze te maken is bekend bij degenen die tapijten uit breigoed weten te breien. Als je verre van handwerken bent, zal ik je vertellen hoe ik het doe.
  Om kousenbanden te maken, knip ik de bovenkant van het T-shirt uit het armsgat. De resulterende pijp snijdt uit een van de genaaide randen, reikt niet tot 1 cm tot de tegenoverliggende naad. Dan maak ik vanuit de bovenste, niet gesneden zijde, diagonale incisies. Het resultaat is een vrij lange band. Ik stop het in een streng en wanneer ik tomatenstruiken bind, snijd ik stukjes van de benodigde lengte af.
  Fruited branches zijn goed onderhouden en zijn helemaal niet gewond. Probeer het!

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar