2 recensie (s)

 1. Igor Gennadievich Vasilkov

  Ik hou van het stappenplan omdat het laat zien dat de tuin gemaakt is voor mensen. Je kunt een tegel nemen zoals de mijne (kunstbeton), het is niet duur, of je kunt een andere optie kiezen. De tegels hoeven niet hetzelfde te zijn.

  Het gras vlak bij de tegel maai ik niet met een grasmaaier, maar knip ik met een accuschaar. Het zou leuk zijn als de planten in de buurt in kleur echoden met de tegels.

  dorojka

  antwoord
 2. Yunna

  Hoe de "naden" van zo'n pad groen te maken
  Wat een hels karwei om onkruid uit de voegen tussen tegels of straatstenen te halen! In de regel blijven de wortels immers nog steeds, dus je moet constant vechten met deze vervelende indringers. De gemakkelijkste manier om van een hinderlijk obstakel op je pad af te komen, is door kruipende kruidachtige vaste planten en pittige kruiden in de naden van het pad te planten, die zo'n uithoudingsvermogen hebben dat je erop kunt lopen. Zowel voor zonnige gebieden als voor schaduwrijke gebieden kunnen geschikte kandidaten worden geselecteerd (zie tabel). Als de voegen breed zijn, kun je daar planten, zaailingen of stukjes wortelstok planten, als ze smal zijn, is het beter om de zaden te zaaien. Een belangrijk punt: het pond moet een goede waterdoorlatendheid hebben, anders zijn dergelijke vertegenwoordigers van de flora volkomen pretentieloos.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar