3 recensie (s)

 1. Evgeniya KAZAROVETS, Mogilev

  Weg met de stiefzoon!
  Aan het begin van zijn tuinieren pasynkovaniya bang - het was jammer om de struiken te verwonden. Maar nu was ik ervan overtuigd dat fruit zonder fruit meer zal worden vastgebonden, maar dat ze klein zullen zijn, niet iedereen kan volwassen worden. Vanwege de verdikte struiken, zonder te luchten, is het risico op het ontwikkelen van phytophthora groot. Daarom, wanneer de sukkels groeien tot 5 cm, een keer per week in de ochtend zij uitbrak, waardoor een stomp in 1,5-2 cm Tomaten van de dag voor de procedure geen water, en niet bemesten -. Stengels, niet verzadigd met vocht, minder gewonden.

  antwoord
 2. Marina Vladimirovna Yuryeva, St. Petersburg

  Vertel me alsjeblieft of het mogelijk is om tomaten te laten rijpen op de plant. Ik kwam verschillende meningen tegen - welke kun je beter volgen?

  antwoord
  • jachthaven

   Terwijl de tomaat in het penseel wordt gegoten, voelt de rest echt een gebrek aan voedingsstoffen, maar zodra de eerste een standaardmaat bereikt, stopt de groei en verbruikt hij geen voedingsstoffen meer. Tomaten worden echter vaak van tevoren geplukt - rijpheid van de blanche. Ze doen dit echter niet zodat de rest voldoende voeding krijgt, maar vanwege de alomtegenwoordige Phytophthora, die planten in de late zomer aantast. Dus als je je tomaten goed voert, hoef je je geen zorgen te maken over de oogst - er zal genoeg voeding zijn voor al het fruit.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar