hoe 1

 1. Evgeniya SLAVINA, stad van Kovrov

  Ik plantte de pompoen en ze begonnen weg te rotten. Ik besloot de planten te zien om te begrijpen wat de reden was, en dat zijn de conclusies die ik heb getrokken.
  Volwassen foetussen kunnen rotten als ze op natte grond liggen.

  Om contact met de grond uit te sluiten, moet je onder de patissons kleine houten planken, stukjes triplex plaatsen. Ik, bijvoorbeeld, stop een pakket vlees in de vriezer.
  In de Patissons kunnen last hebben van vertex rot. Om ziekte te voorkomen, is het noodzakelijk om de plant te voorzien van de juiste omstandigheden. Allereerst, verminder het bodemvocht en zorg voor de ventilatie van de struik. Dat wil zeggen, enige tijd om irrigatie sterk te verminderen of zelfs volledig te stoppen. Als de struik te dik is, moet u hem verdunnen. Als de rot voldoende sterk is gespreid, moet deze worden bespoten met een biofungicide.
  De kleine vruchten van de pompoen kunnen zich niet normaal vormen (ze kunnen zelfs gaan rotten) als er veel volwassen fruit in de struik zit. Dat wil zeggen, de oogst moet regelmatig worden verzameld om jonge vruchten te kunnen ontwikkelen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar