hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Als je hebt gezien op stukken van aalbessen of kruisbessen spinnenwebben en kleine rupsen, zich bewust is van de nakomelingen van een vlinder-mot, die grote schade toebrengt aan de struiken. De meest effectieve manier om te gaan met de boor is, naar mijn mening het spuiten struiken naaldhout concentraat.

  Het is noodzakelijk in handenvol dennennaalden 4 7 liter water te vullen, om 's nachts te dringen, en dan spuit de struiken met deze oplossing elke 7 dagen voor het einde van de bloei. Had gehoord dat de mot schrikken oudere twijgen die stok rond struiken gedurende de bloeiperiode.

  Een andere effectieve methode is herfsthilling. Marionet vuurwormen die in de grond onder struiken in de lente overwinteren en in vlinders veranderen, kunnen gewoon niet onder de dikke laag aarde vandaan komen.
  Philip FOIDENOV, Koersk

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar