3

3 recensie (s)

 1. Sergei

  Volgens de ervaring van groeiende bosbessen, kan ik dit zeggen. Mijn grond is neutraal, deze aan te zuren of citroenzuur (een theelepel per liter 10.) Of 9% azijn (70-100 10 gram per liter.) 2 keer per maand. Wat zou de oplossing sneller bereiken bij de wortels gegraven 5 l. Aubergine, door een gat van 2 mm te maken. Ik heb veel gehoord over het negatieve over mulchen met naalden, maar ik gebruik deze methode voor bosbessen. Van half april tot september, met behulp van een meststof voor azalea's BONA forte 2 keer per maand. Op de 4-bush heb ik genoeg 4-bubbels voor het seizoen. goede winnen (in sommige varianten van een meter) in het jaar 4 vruchtlichamen verhoogde emmer (10 l.) van deze bes. Zelfs onder de struiken geplant veenbessen, die de efficiëntie van mijn gebied verhoogt.

  antwoord
 2. Sergei

  Bosbessen groeien 4-jaren. Ik ben heel blij dat ik haar in mijn kamer heb gezet.

  antwoord
 3. Vsevolod Ishimov

  Eens in de herfst gingen we met vrienden naar paddenstoelen en we zijn erin geslaagd een klein moeras over te steken. Op de heuvels groeiden mooie struiken met zilverachtig blauwachtig gebladerte, royaal bezaaid met blauwe bessen. Het was bosbes, of, zoals het hier wordt genoemd, een gonobol. Plaatselijke mensen geven geen voorkeur aan bosbessen, beschouwen het als een "non-commodity" -bes en geven de voorkeur aan zoeter en dichte bosbessen. Inderdaad, rijpe bessen in bosbessen zijn zeer zacht, verzameld in een mand veranderen snel in een puree. Maar ik hield van de smaak van bessen: harmonieus zoet en zuur, verfrissend.
  Ik besloot bosbessen in mijn tuin te planten. Eind augustus bezocht hij met een schep een moeras en groef er verschillende struiken op. Omdat ik niet wist hoe bosbessen het doen met zelfvruchtbaarheid, nam ik van verschillende uiteinden van de moerasstruiken verschillende "variëteiten" - een morph. Bij de ene variëteit waren de bessen langwerpig, bij de andere groter, in de vorm van vaten.
  Bij de landing snijdt u het bovengrondse deel sterk af, waarbij u niet meer dan een derde achterlaat. In de grond bracht een beetje compost en een beetje superfosfaat. Grote hoeveelheden meststoffen verbranden liever de wortels van de bosbewoner dan zij deden. Bij het selecteren van zaailingen, merkte ik dat de basis van de hummocks vaak volledig vervallen stronken was. Dit leidde tot het idee om als een mulch te gebruiken voor het zaagsel met rottende dennen. Ze voegden een beetje vers veen en veenmos toe.
  In het voorjaar gingen de meeste zaailingen in groei, maar in het jaar 1 kwamen ze niet tot bloei. Alleen op 3-ste jaar van het planten, werden ze bedekt, eerst met kleine witte en roze bloemen, en dan een blauw-grijze bessen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar