hoe 1

  1. Natalia KARKACHEVA

    Om daikon in de moestuin te laten groeien, werd ik geadviseerd door een bekende dokter. Volgens de aanbevelingen van artsen, helpt daikon om de lever en de nieren te reinigen en lost ook stenen op. Dus ik dacht dat met zo'n ziekte van de galblaas zo'n plant gewoon nodig is.
    Zaden van de daikon van de variëteit Astor eind juni gezaaid tot een diepte van 1,5-2 cm in de groeven in de verte
    ongeveer 25 zie. Ik zorgde eenvoudig voor: pollo, losgemaakt, alleen in de hitte water gegeven. Voor het geval dat een paar keer de bosjes gepoederd werden met houtas van de kruisbloemvlo. En tegen het einde van augustus was ze de daikon helemaal vergeten. Ik herinnerde me toen ik bieten en wortels nodig had om de winter op te graven. Ze griste en daikon - en hijgde: wat een mooie knappe man werd geboren! De oogst werd verzameld bij droog weer en werd, samen met andere groenten, meegenomen voor opslag in de kelder. Daykon komt nu bij ons, en absoluut zoals bij Japanners, elke dag op een tafel: van daaruit komen heerlijke salades met kool, wortels, komkommer en groenen uit. Het is jammer, dit jaar weinig te zaaien - uiteraard zullen we alle wortelgewassen eten voor het nieuwe jaar en moeten kopen. Dus de volgende lente zaai ik veel zaadjes - mijn eigen groente is altijd beter!

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar