hoe 1

 1. Valentina Vasilievna

  "Vlees" tomaten
  Ik plantte tomaten alleen in een kas. Ik woon in een riskant landbouwgebied, dus er is nooit een rijke oogst geweest. Nu heb ik tomaten die zowel op straat als in de kas groeien. Ze zijn groot, sappig en, zoals mijn grootmoeder altijd zei, "vlezig". De grootste tomaat trok 1 g per 320 kg en de rest groeide mee op een struik - 600-800 g. De oude rassen die in de loop der jaren zijn getest, zijn Cubaans en Budenovka. Ik hield ook van De Barao zwart, geel en rood. En ook - gele, oranje en rode kers. Ik kweek thuis zonder problemen zaailingen. Ik zaai droge zaden in de grond die van de site is gehaald (ik voeg er eerst as aan toe). Voor de meivakantie in een kas geplant en na 20 mei op straat.
  In de kas, onder elke struik, graaf ik bij het planten een plastic fles van twee liter met een gesneden bodem en zonder deksel (de nek omhoog, ondersteboven gesneden). Ik geef niet vaker water dan één keer per week, strikt in een fles. Periodiek spuit ik de struiken met serum.
  Er is geen vocht meer in de kas. Tomaten zijn groen tot eind september, de laatste oogst wordt 26 augustus verzameld en een maand later in de kas. Ik hou niet van tomaten, huizen in de schemering. We verzamelen alleen rijp, direct uit de struik.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar