hoe 1

 1. Lydia Petrovna

  Ik zal mijn ervaring met het kweken van zaailingen van tomaten delen. In een ondiepe container giet ik de aarde uit de tuin, voeg ik humus toe, een beetje as, morst met kokend water met mangaan (donkere kleur). Wanneer de aarde afkoelt, zaai de zaden in twee stukken in elk gat, met een vinger ingedrukt, gemaakt met een interval van 3-5, zie.

  Ik heb mijn eigen zaden. Voor het planten, laat ik ze niet weken, ik zaai droog. Daarom water ik een beetje, ik stop het in een zak en het is dik voor de batterij. Dagen na vijf of zes, zodra de oogjes verschijnen, haal ik ze uit de zak en verplaats ze naar
  vensterbank, dichter bij het glas en bij het licht. Ik giet uit de spuit en geleidelijk. Als ik zie dat de spruiten strak zitten, begin ik te duiken.

  3een twee weken voordat ik in de aarde landde, vul ik het bed met een film en leg ik de boog. Dan maak ik gaten, voeg ik toe aan elke humus, as en een snufje superfosfaat, meng en plant de zaailingen.

  Ik water, tussen elke plant plant ik een zaadje van maïs en bedek opnieuw met een film. Ik giet voor de zomer drie tot vier keer overvloedig, in combinatie met de voeding van toorts (1 l vloeibaar op 10 l water). Ik groei hoger zodat extra wortels groeien.

  Ik bedek niets van de hitte, want maïs haalt gemakkelijk de ontwikkeling van tomaten in en geeft ze een schaduw.

  En tegelijkertijd, en ondersteuning, dus ik hoef me niet bezig te houden met het binden van planten. Tomaten worden niet ziek en voelen zich altijd goed. .
  Zoals je kunt zien, geven tomaten me niet veel problemen. Ik slaag erin om te werken en rust te nemen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar