2 recensie (s)

 1. Zinaida ZHAROVA, Arzamas

  Iedereen weet al hoe planten voedingsoplossingen nodig hebben van toorts en gefermenteerde kruiden. Hoe deze medicijnen te maken, weet iedereen, er zijn hier geen moeilijkheden. Maar eigenlijk is niet alles zo eenvoudig.

  Welnu, hier, bijvoorbeeld, hoe u standaard vaten van 200 liter van hetzelfde gefermenteerde gras kunt bevrijden nadat u de oplossing ervan hebt samengevoegd? Het is duidelijk dat je een hooivork of een schop gebruikt, maar je wordt gekweld: terwijl je een vat omver gooit, terwijl je alle vloeistoffen eruit haalt ... En hoeveel vuil er is van dergelijk werk. Bovendien ruiken alle kleding naar het bijbehorende aroma (ik spreek niet over handen - dan ga je niet aan tafel zitten). Over het algemeen is het plezier onder het gemiddelde, hoewel u begrijpt dat dit een zeer noodzakelijke zaak is, omdat we het over de oogst hebben.
  Na een aantal jaren lijden, bedacht ik dit. Voordat u meststof plant, neem ik de tas van onder de suiker, vul het met mest of gras (8 beide gevallen toe te voegen aan meer en een halve emmer as), strak geknoopt touw wordt neergelaten in het lege vat en dan is het gevuld met water en sluit het deksel.

  Enkele dagen later, wanneer de oplossing klaar is, wordt aangeboord ik water geven door middel van de kraan die is ingebed in de bodem, bijna op de bodem van het vat, en giet het in water opnieuw. En het hele proces van het maken van vloeibare topdressing wordt herhaald. De vloeistof wordt dan opnieuw gegoten, ik haal de zak uit het vat en alle inhoud wordt netjes verspreid op de bedden. Eenvoudig en handig.

  antwoord
 2. Olga LOBODA, de regio Penza.

  Top 5 thuisverband

  Hoewel de makers op de topdressing schrijven dat ze geschikt zijn voor 'elke kleur', maar ik heb uit persoonlijke ervaring geleerd dat dit verre van het geval is. Dus ik geef er de voorkeur aan om zelf te bemesten. Besteed ook aandacht aan hen.

  Voordat u 1 tsp water geeft. suiker gelijkmatig uitsmeren op het aardoppervlak of de suiker verdunnen in een glas water (2 theelepel). Deze voeding is voldoende 1 eenmaal per week.
  Als je aardappelen kookt, laat je de bouillon uitlekken en koelen, en giet je ze vervolgens in je kamerplanten.

  Voeg het koffiedik op de grond toe voor kamerplanten. De grond in de potten wordt brokkeliger.

  Schil de schil van de bananen en hak deze fijn. Het resulterende poeder voordat het in de pot wordt gegoten met een plant of verdund met water en gebruikt als een vloeibaar bovenverband.

  Binnenbloemen houden niet van zure grond. En omdat u ze periodiek moet voeden met tandpasta. Doe dit als volgt: op 1 l water knijpen 1 / 3 tube tandpasta. Goed roeren en waterplanten met warm water.
  Ik hoop dat deze tips nuttig zijn voor collega-bloemisten, waarna hun huisdieren ze zeker zullen plezieren met hun bloemengeur.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar