hoe 1

 1. Elena I. AKULICH

  Ieder van ons weet dat het volgens de regels van persoonlijke hygiëne noodzakelijk is om de tandenborstel minstens eenmaal per maand te vervangen. In mijn familie worden ze niet weggegooid en binnen enkele jaren hebben zich voldoende oude producten verzameld.
  Voor mij werden ze helpers in de tuin. Wat kunnen ze doen aan "extra lange service"?
  Het is erg handig om ze in de buurt van de geliefde struiken van tuinaardbeien te plaatsen om in de herfst een snor voor de voortplanting te nemen. Zoek geen pinnen, die overigens moeilijk te zien zijn in loof. Maar deze heldere "soldaten" signaleren perfect hun verblijfplaats.
  Als we de borstels in het begin en aan het einde van de rijen wortelen, dille, peterselie en andere moeilijke gewassen plaatsen, dan worden de grenzen aangegeven, wat het gemak creëert voor gemakkelijk wieden, zodat het onkruid de scheuten niet dempt.
  Sommige groente- en bloemgewassen die worden aanbevolen voor het zaaien van podzimnego, kunnen ook goed worden beperkt tot heldere borstels om in het voorjaar te weten waar scheuten moeten verschijnen.

  Rijen paprika aan beide zijden Ik omsluit de hals van bijgesneden plastic flessen voor gemakkelijk water geven en voeren. En voor een betere stop van de fles, leg ik een penseel in het midden van elk.

  De zaailingen van vroege witte kool, geplant in het vroege voorjaar, worden beschermd tegen zon en wind door doppen van kranten. Ik heb borstels gedaan en daarop - doppen. Dit ontwerp bevindt zich boven de plant, zodat het er enigszins uitziet. Dergelijke zaailingen schieten heel goed wortel en verdragen gemakkelijk stress na transplantatie.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar