3 recensie (s)

 1. Анатолий

  Ik heb drie vragen voor alle tuinlieden tegelijk.
  10-12 jaar geleden heb ik verschillende zuilvormige appelbomen geplant, maar ze bloeien nog steeds nauwelijks. Hij begon zijn kennissen te vragen, en een van hen verklaarde dit door het feit dat ze op het moment dat ik zaailingen kocht, niet wisten hoe ze zich moesten omdraaien met appelvormige bomen, daarom werden ze gemaakt op hoge wortelstokken. Dat is waarom ze niet bloeien en geen vrucht dragen. Misschien is daar een andere mening over? En is het mogelijk om bomen op een of andere manier in de kindertijd te laten vastlopen?
  Onlangs begonnen ze vaker over kruisbessen te schrijven en alle letters zijn erg interessant. Dat is zo ongeveer hoe om te gaan met zo'n plaag als een vuurspuw, tot nu toe heeft niemand het verteld. En ik heb gewoon struiken van dit ongeluk, ik weet niet hoe ik ze moet verwijderen. Ik kreeg het advies om dit te doen: voor het begin van koud weer, de grond graven onder de kruisbes zodat het ongedierte zou sterven, en dan bedekken met karton zodat de overlevenden er in het voorjaar niet uit zouden komen. Maar in feite heeft dit allemaal geen zin: kruisbessen verdwijnen. Gelieve tuinders, tuinders adviseren, hoe om te gaan met de vuurhaard?
  Ik ben al lang begonnen "de hel uit te zetten" van mij en de kweepeer: in de vrucht, wanneer je het snijdt, is alles zwart, alsof het wordt besmeerd. Wat is het?

  antwoord
 2. Olga Silakova, Vladimirskaya obl.

  In onze regio zijn de vorst tot -36 graden in de winter. Denk je dat ik zuilvormige pruimen en peren moet laten groeien (ik maak me zorgen over de winterhardheid van deze planten)? Of besteedt u geen geld en energie aan deze onderneming?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Het biologische kenmerk van appelbomen is de afwezigheid van zijtakken. Bestaande variëteiten van andere fruitplanten, inclusief pruimen en peren, beschikken niet over een dergelijke biologische structuur. Met andere woorden, er zijn geen kolomvariëteiten van pruim en peer!

   En catalogi die kleurrijk de verdiensten van de "kolommen" van peren en pruimen schilderen? Helaas, dit is slechts een advertentie. In plaats van kolomvariëteiten wordt de potentiële koper zelfs rassen met een smalle piramidale kroon aangeboden die in staat zijn bloemknoppen te vormen voor de groei van het lopende jaar.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar