2 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Het leek me een interessant ontwerp van de kas-broodtrommel. Weet je nog dat er in elke keuken ooit een houten kist was met een halfronde deur?

  Dit geldt ook voor deze kassen. Hun pluspunt is dat het niet nodig is om naar binnen te gaan, wat belangrijk is voor mensen die lijden aan bijvoorbeeld druk. En als u de structuur op een verhoogd bed-box installeert, zullen de voordelen die het werk van de zomerbewoner vergemakkelijken alleen maar toenemen.

  antwoord
 2. Svetlana LEBEDEVA, Penza

  Velen zijn van mening dat een kas van polycarbonaat eeuwig is en erg teleurgesteld als deze snel faalt. Ja, polycarbonaat is een duurzaam materiaal, maar heeft ook zorg nodig.
  Gebruik ten eerste geen agressieve chemicaliën tijdens de herfstdesinfectie. Gebruik geen rookbommen op basis van zwavel voor fumigatie, hoewel dergelijke aanbevelingen vaak worden gevonden!

  Voor kassen van polycarbonaat zijn er speciale rookbommen met thiabendazol. Gebruik ook geen harde schrapers om vuil, schimmels en algen te verwijderen. Maar u kunt een stoomgenerator gebruiken - een stroom hete stoom desinfecteert gewrichten, hoeken en andere moeilijk bereikbare plaatsen voorzichtig en effectief.
  Breng in de winter regelmatig sneeuw van het dak af. Een laag sneeuw van een halve meter met zijn gewicht kan niet alleen de platen van plating breken, maar ook de rekken. Schaaf de bevroren sneeuw niet af.
  Als er in de winter geen mogelijkheid is om naar de site te komen, installeert u een extra ondersteuningsframe in de kas.
  Het grote probleem voor de kas is het weer van het einde van de winter, wanneer de zon overdag helder schijnt en 's nachts ijzig rijp is. Overdag wordt de lucht in de kas verwarmd, de binnenste laag van polycarbonaat wordt opgewarmd. En 's nachts buiten het polycarbonaat wordt sterk gekoeld, als gevolg van de hittestress in het vel. Als het dak ook door sneeuw wordt verpletterd, kan het barsten. Probeer daarom de kas te ventileren om de temperatuur binnen en buiten te regelen. Als u echter zelden ter plekke bent, moeten de deur en de ramen goed worden gesloten, zodat ze niet met de wind meedraaien.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar