hoe 1

 1. Valentina

  Ik ben eraan gewend dat de merg lang is en zich zelfs niet kan voorstellen dat ze rond kunnen zijn. En op de een of andere manier las ik in de catalogus over een rond plantaardig merg, een soort van Drakoša. In het kenmerk is geschreven dat het rauw kan worden gegeten. Ik kocht zaden en ik werd niet teleurgesteld.
  Ik was zo geïnteresseerd in deze herberg, dat ik elke dag de bosjes naderde, nauwelijks wachtte tot de oogst. De courgettes waren echt rond, donkergroen en smakelijk. Ze vertelde buren en kennissen over zo'n interessante herberg, ze kwamen kijken. Eén courgette achtergelaten op de zaden. Als de tijd voor verfrissing begon de plantaardige merg zijn kleur te veranderen. Het is een regelmatige ronde vorm geworden, zoals een bal, met oranje strepen.
  Ik verzamelde met hem het zaad, maar groeide op korte en lange courgettes, dus ik ben er niet zeker van dat ze niet pereopylilis.
  Ik heb ook voor de eerste keer pepino gezaaid. Ik heb gelezen dat dit een nuttige en medicinale plant is. Ik zaaide zaailingen in maart, zoals tomaten. De zaden waren 5 pcs., Gave een zwakke spruiten.
  Beplant met tomaten op een bed, slechts één overleefde, maar het werd gevormd in een mooie compacte struik, maar niet tot bloei en wanneer posohli stengels van aardappel, al Coloradokevers zwerm vielen de bush.

  Ze houden van aubergines, maar ze hadden niet genoeg op aubergines en ze zaten op pepinoclusters, ze aten alle toppen. Ze begon haar alleen pepino te zien, om haar te redden van kevers. In de herfst groef hij het uit en stopte het in een grote kom. Stond in de kamer. In het voorjaar landde ik op een bed, wachtend op de oogst.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar