2 recensie (s)

 1. Ekaterina Obukhova, Ivanovo

  Vorig jaar voor het eerst geplant komkommers. Ze deed alles volgens de regels, of de zomer onsuccesvol was - koud en regenachtig, of de zaden slecht waren, of dat ik een rouwkweker had, maar er was bijna geen gewas. De komkommers die werden verzameld, werden leeg gelaten. Waarom? Hoe een normale komkommer te kweken?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Je hoeft jezelf niet uit te schelden. Helaas, in omstandigheden van risicovolle landbouw (en je leeft in deze zone), komen storingen soms zelfs voor bij ervaren tuinders-vrachtwagenboeren. Bovendien kunnen er verschillende redenen zijn voor het verschijnen van holtes in komkommers.

   Bijvoorbeeld sterke veranderingen in nacht- en dagtemperaturen, onregelmatige bewatering, hoge luchtvochtigheid met een hoog gehalte aan stikstofhoudende meststoffen, raskenmerken en enkele andere. Om te begrijpen waarom zo'n mislukking met je is gebeurd, is van buitenaf, niet wetende alle details en details, moeilijk. Blijf gewoon experimenteren met verschillende variëteiten en hybriden die bedoeld zijn om in uw omgeving te laten groeien, landbouwtechnieken te observeren, regelmatig gekweekte komkommers te verwijderen, zonder op de uitgroei te wachten - hoe vaker u verwijdert, des te meer zal groeien.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar