hoe 1

 1. Gennady PRIAZHKIN, regio Vologda

  Ik voer de druiven in de zomer en hij in de herfst
  Om ervoor te zorgen dat de wijnstok zich goed ontwikkelt en de bessen zoet zijn, moet je de plant op tijd en correct voeden.
  De eerste keer na de winter voer ik de druiven in het voorjaar, na het verwijderen van de schuilplaatsen. 1e keer - voor de bloei. Ik gebruik dezelfde voeding.
  Ik giet 10 liter water in een kuip, giet hier 10 g ammoniumnitraat, 20 g superfosfaat, 5 g kaliumzout, meng alles. Dit is genoeg voor één druivenstruik. Ik giet de oplossing in een groef van 40 cm diep gegraven rond de plant en de afstand tot de stam is 50 cm.

  Na de bloei spuit ik de druiven over de bladeren met een oplossing van complexe minerale meststof (ik kook het volgens de instructies op de verpakking). Om de bessen zoeter te maken, voeg ik soms boorzuur toe aan het water voor irrigatie (5 g per 10 liter water).

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar