2 recensie (s)

 1. Valentina Korableva. Pskov

  Ik wil dit jaar spaghetti planten. Wat zijn de kenmerken van de zorg voor deze groenten?

  Wanneer moeten de vruchten worden geoogst zodat ze vezelig vruchtvlees hebben?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Het kweken van de zogenaamde spaghetticourgette verschilt in grote lijnen niet van het kweken van gewone courgette. Zaaien, verzorgen, drinken, voeren van variëteiten van deze courgette komen overeen met de teelt van "klassieke" variëteiten. De enige uitzondering is de oogsttijd. De eerste oogst van jonge courgette kan binnen 25-30 dagen na de bloei worden verkregen.

   Ze zullen echter geen vezelachtige structuur hebben. Eigenlijk komt de specifieke structuur van het vruchtvlees in deze variëteiten pas na rijping tot uiting. Dit moment komt na 2,5-3 maanden. na de bloei. De rijpe vrucht herken je aan een harde schil, waarop bij het tikken een dof geluid te horen is. Het bereiken van volledige rijpheid van deze groente in gebieden waar de zomer kort is, is bij buitenteelt vaak onmogelijk.

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar