2 recensie (s)

 1. Olga Y. Kadochnikova

  Door rassen op te pikken die bestand zijn tegen onze winterkoude, streef ik ernaar om ervoor te zorgen dat deze planten ook de mooiste, heerlijkste zijn!

  De favoriet van Michurin, de actinidia colomicta zelf, wint natuurlijk perfect. Maar ik ben meer geïnteresseerd in zijn hybride variëteiten met groter fruit - 'Kiev Hybrid' en 'Kiev Grootvruchtig', ze behielden de winterhardheid van de originele plant (het enige is om ze te planten op de plaats waar de wind niet waait).

  antwoord
 2. Veronika SUKHOVELSKAYA, regio Nizjni Novgorod

  Voor actinidia (het wordt de noordelijke zuster van kiwifruit genoemd), is het belangrijk om het goed te snijden. Dit gebeurt in oktober, wanneer het al behoorlijk cool is. Laten we eerst eens kijken naar welke groepen takken de liaan bestaat.

  Vegetatieve scheuten zijn een soort plantenskelet. Tijdens het groeiseizoen kunnen ze groeien van 0,5 tot 3 m. Je herkent ze aan de scherpe onrijpe bovenkant, die in de winter geen tijd heeft om te verhouten en te bevriezen. Deze delen van de plant moeten worden bijgesneden.
  Generatieve vegetatieve scheuten worden gevormd door de groei van het afgelopen jaar. Ze groeien op tot 0,6-0,8 m. Ze moeten worden bijgesneden, waardoor 30 cm lang blijft. Maar gooi deze takken van de takken niet, ze zijn geweldig voor verspreiding.

  Generatief, of fruit, scheuten worden gevormd op het hout van het huidige jaar. Ze zijn klein. Na het einde van de vruchtvorming vormen de scheuten verdorren of vormen zich dunne takjes waarop volgend jaar kleine vissen zullen worden gevormd. Wanneer u snoeit, moet u dergelijke takken verwijderen, als ze de kruin van de plant verdikken.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar