1

hoe 1

 1. Irina V. KUDRINA, stad van Voronezh

  Geheimen van een grote boog

  Ik wil het hebben over hoe ik de productiviteit van uien kon verhogen. Voorheen kon ik het niet aan - kleine koppen groeiden altijd, maar nu is alles veranderd. Een toevallige kennismaking hielp me hierbij, ze vertelde me over haar manier om deze cultuur te laten groeien.

  Verborgen kammen
  In het najaar graaf ik een bed gepland voor het planten van uien met toevoeging van compost met een snelheid van 1 emmer per vierkante meter. m. Ik breek de kluiten van de aarde niet - op deze manier is de grond veel beter verzadigd met vocht in de lente nadat de sneeuw is gesmolten. Met de komst van warmte, maak ik het oppervlak van het bed waterpas en maak ik dwarsruggen met een hakmolen erop met een hoogte van ongeveer 10 cm. Ik plant ze op een afstand van 10-12 cm van elkaar. In elk gat gevormd uit de verdieping van de bollen, giet ik een snufje houtas en besprenkel ze vervolgens met aarde. Ik strooi de groeven tussen de richels met as, en dan half-
  Ik vul het met humus. Het bed wordt dus weer plat. Tijdens het seizoen irrigeer ik alleen in deze groeven en ik geef de uien niet zelf water. Bovendien scheur ik geen veren meer van een boog, maar voor dit doel plant ik het afzonderlijk.
  Broodverbanden
  Tijdens het seizoen voer ik deze plantaardige 3-tijden met broodkruim. Hiervoor begon ik specifiek alle overblijfselen van bakkerijproducten van de tafel te verzamelen en te drogen. Om kvass in een emmer water te maken, geniet ik van 2 kg crackers en laat ik de inhoud enkele dagen gisten. 1 foto
  Ik filter het verse kwas, verdun het met water door de helft en voed de uien met deze oplossing. Kvass wordt ook in de groeven gegoten, maar altijd op natte grond na de volgende watergift en zeker in de avond. Daarnaast spuit ik de ui op de bladeren met dezelfde oplossing, die hem beschermt tegen schade door peronosporosis.

  Geen trucjes meer als uien niet van toepassing zijn. Nadat ik deze methode voor het planten van zaailingen en het voeden van aanplantingen met broodkwas benut, is de uienoogst voldoende voor onze familie tot het nieuwe seizoen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar