hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  IS HET MOGELIJK OM VROEGSTE OOGST VAN TOMATEN TE BEREIKEN?

  Tuinders twijfelen er niet aan. Alleen de vroege oogst van tomaten is in de eerste plaats afhankelijk van de correct geselecteerde variëteit. Je moet superearly rassen en hybriden kiezen, onvolgroeid, zoals Alenka, Boni M, Labrator, Bullfinch, Aurora F, Debut, Riddle, etc.
  Bovendien hoeft u niet te laat te zijn met het zaaien van zaden, anders verliezen de vroege rassen al hun voordelen. Daarom moeten de zaden van vroege tomaten begin maart worden gezaaid en medio april worden overgebracht naar de grond voor onderdak of naar de broeikas.
  Een groeiperiode van ongeveer twee weken zal bijdragen aan het verminderen van groeistimulerende middelen, die moeten worden gebruikt. Aanvankelijk is dit "Kornevin" en na 2 weken na kieming moet "Appin" worden gebruikt. Na het planten van zaailingen, moeten planten ook worden behandeld met groeistimulatoren, alleen in dit geval zijn Novosil of immunocytofyt meer geschikt. Het gebruik van deze stimulerende middelen verhoogt de weerstand tegen ziekten en plagen, tot rijp, wat erg belangrijk is in de vroege stadia van ontwikkeling. En de kosten ervan zullen vruchten afwerpen door de opbrengst te verhogen.
  Wanneer je de zaailingen in de grond of in de kas laat landen (half april), moet je opnieuw water geven met "Kornevin". Het zal de overlevingskans van tomaten versnellen. Bedek ze vervolgens met een dubbele film die over de boog is gespannen. En in de kas moet je bovendien een film of lutrasil schetsen. In deze positie, vertrek naar IQ-12 dagen, luchten tijdens de dag, opening van de lutrasil aan één kant, als het weer warm is.
  Maar twee weken voor het verplanten, zou het leuk zijn om de tomaten te temperen, zodat ze niet zouden sterven aan de felle zon en wind of bevriezen van de vorst. Eerst moet u het venster openen in de kamer waar de zaailingen zich bevinden en vervolgens de dozen met de zaailingen meenemen naar de straat voor 30-40 minuten, waardoor de wandeltijd dagelijks wordt verhoogd en aan het einde van de tweede week kunt u de zaailingen voor de nacht laten staan.
  Als je al deze regels probeert te halen, kunnen de eerste vruchten al in mei worden verkregen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar