hoe 1

 1. M.AUSHEVA

  Er zijn veel kamerbloemen op de vensterbanken van mijn huis. En elke plant is een favoriet. En ik wil je vertellen over de roos, het is niet voor niets dat het de koningin van bloemen wordt genoemd.
  Een week na de aankoop werd de bloeiende struik verplant in een ruimere pot bij de aankoop van een universele primer en op een zonnige plaats.
  In de zomer water ik regelmatig, zodat de grond altijd nat is, voed ik het met vloeibare meststof elke 3-week. In de winter blijf ik op de lichtste koele vensterbank, eenmaal per week water.
  In het voorjaar sneed ik de uitgerekte scheuten af, en dichter bij de zomer plant ik een roos in de tuin.
  De hoofdvijand van de kamer steeg, die niet één plant doodde, is een spint. Om het voorkomen ervan te voorkomen, spuit ik de plant regelmatig met water. Maar als de mijt nog steeds aanvalt, sla ik mijn geliefde drie keer op door "Fitoverm" te verwerken.
  In de herfst heb ik de roos in de pot getransplanteerd en naar het huis gebracht. Om de plant beter aan te passen aan nieuwe omstandigheden en meer droge lucht, dek ik hem eerst af met een plastic zak.

  Ik propageer door stekken.
  Als u deze eenvoudige regels volgt, zullen uw rozen het hele jaar door genieten van prachtige bloemen en fel groen.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar