5 recensie (s)

 1. Elena en Alexander Matveyev

  Op de muur in het landhuis maakte een frame in de rustieke stijl. Binnenin, op een zwart bord, kun je kant-en-klare kaarten bijvoegen en gefeliciteerd met de hand schrijven met krijt. Het frame past de toon aan de muur, erop gelijmd een hart van bonte stof (neem er een waar onder andere is er een rode kleur) gevuld met vulmiddel.

  Op weekdagen hechten we op zo'n tablet aantekeningen voor het hele gezin - wat je moet kopen, doen, etc. Dingen plannen is leuker geworden!

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Er zijn veel tuingereedschap en kleinigheden op de boerderij. Om geen kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar een of ander werktuig, moet je nadenken over een handig opslagsysteem op de datsja. Houten pallet kan worden geschuurd en geverfd met verf, geschroefde haken en opgehangen aan de muur van het huishoudelijk blok.

  Een zeildoek-organizer met zakken van verschillende afmetingen neemt geen extra ruimte in beslag - het is handig om hem aan de binnenkant van de deur op te hangen. En twee planken met sleuven, bevestigd volgens het principe van de Zweedse muur, worden een handige houder voor een groot gereedschap.

  antwoord
 3. Evgeny KURITSYN, Moskou

  Zware, natte grond is gemakkelijker te graven met vorken.

  Moet ze gewoon verbeteren. We verkorten de tanden tot 25 cm met een beitel, slijpen de uiteinden onder een hoek van 45 °. Vervolgens plaatsen we tussen de tanden een sterke plaat met een breedte van 10-15 cm - je kunt graven!

  comment_image_reloaded_25822510

  antwoord
 4. Nina KLEKOTOVA, de stad Kostroma

  Het is onmogelijk om iets te vinden in de garage van de man. Hamers, schroeven, spijkers - allemaal door elkaar. Onlangs hing er een plank in huis, mijn man stuurde me 5 mm schroeven. Een pond, zegt hij, is onlangs gekocht. Ik rommelde door al het afval in de garage en vond het niet. Hij kwam en vond alles in 3 seconden.
  Het was een belediging voor mij. Ik denk dat ik mijn man zal laten zien hoe hij de benodigde hardware moet opslaan. Ze rommelde door de keukenkastjes en vond verschillende plastic potten met draaiende deksels. Grootte opgehaald zodat ze comfortabel in je hand passen.
  Ik heb de kleppen van de blikjes geschroefd. Ik vond de schroeven steviger, pakte een schroevendraaier en schroefde deze hoezen op een afstand van 25 cm van elkaar tot de onderkant van de plank in de garage. Ik reed elke cover op de 2-schroef in.

  Ik was bang dat met één schroef het deksel niet het gewicht van de pot zou kunnen verdragen, wat ik met hardware zou gaan vullen.
  De audit in de garage heeft lang geduurd. Zo goed als ik kon, heb ik de schroeven op maat gesorteerd: klein in een pot, meer in een andere en nog meer in een derde. Ze stopte ze in potten en draaide ze elk.
  Mijn man was blij met mijn uitvinding, hoewel hij later dat in een van de bankschroeven van verschillende groottes gromde. Dus wat, maar nu rollen ze niet rond in de garage.

  comment_image_reloaded_25822286

  antwoord
 5. Veronika KORENEVSKAYA, Orel

  Ik gooi geen lekkende emmers weg, maar vul ze met aarde en pas ze aan aan het planten - ik kweek er mierikswortel, komkommers en groenten in.
  Voordat ik land, maak ik indien nodig meer gaten - voor een betere toegang tot de wortels van de lucht en de waterstroom. Ik neem de grond in de tuin en voeg er humus aan toe (3: 1).

  Planten in emmers is makkelijker te wieden - er is bijna geen ruimte voor onkruid. De planten erin zijn minder ziek, omdat een bijna individueel bed wordt verkregen zonder verdikking. Blijkbaar levert dit alles mijn "emmertuin" uitstekende opbrengsten op.
  In het reservoir droogt de grond sneller uit en is uitgeput, dus vereisen de "moestuin in emmers" verbeterde bewatering en topdressing.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar