1

hoe 1

 1. Igor Tregubenko, Vologda

  Ik hou van de zee. Maar ik houd meer van de datsja. Daarom besloot ik om een ​​kleine zeehoek in mijn eigen tuin te regelen en een bloeiende boot als centrum van de compositie te maken.
  Hij sloeg het frame uit dikke rails - bevestigde verschillende korte dwarsrails aan de langste rail. Dit "skelet" heb ik afgesneden met stukjes triplex. Hij schilderde de voltooide boot met felle kleuren.

  Na een paar dagen sleepte ik de structuur naar een kunstmatige vijver, die ik afgelopen zomer van een oud bad heb gemaakt. In de boot werd grind gestort als afwatering. Daarop zit een laag verrot zaagsel, en bovenop zit zwarte aarde. Mijn vrouw heeft daar bloemen geplant. Toen ze bloeiden, kwam het heel mooi uit!

  Untitled-8

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.