2 recensie (s)

 1. Marianna Kulbitskaya

  Op het aardbeienbed in april, het onkruid wieden, de oude bladeren verwijderen en de aarde noodzakelijkerwijs losmaken. Maar de bladeren worden pas geschept nadat de nieuwe beginnen te groeien. Als dit proces vanwege het koude weer wordt uitgesteld, raken de oude bladeren elkaar niet: ze bedekken de grond en beschermen planten tegen vorst.
  Zorg ervoor dat je de plantage water geeft - dit zal de aardbeien helpen sneller herstellen na de winter. Ik strooi met as en voed het met een oplossing van Mullein (1: 10) of vogelpoep (1: 15).
  Ik controleer de aanplant van vorig jaar: als de struiken uit de grond steken - duw de blootliggende wortels voorzichtig in de grond en laat het hart op het oppervlak achter. Als daarentegen de planten strakker worden, graaf ik het groeipunt van de grond op.

  Planten noodzakelijk mulchiruyu naaldbossen eters. Ik verzamel het uitsluitend in oude dennenbossen en giet het neer als ik genoegen neem. Als een mulch verzuren de naalden de bodem niet, bovendien gaat dit materiaal snel achteruit, waardoor het substraat brokkelijker en voedzamer wordt. En de geur van naalden verjaagt graanklanders en teken.

  antwoord
 2. Marianna KULBITSKAYA, Kazan

  Genezende oplossing voor aardbeien
  Voor aardbeien bereid ik een speciale oplossing voor die zowel als meststof fungeert als bescherming tegen schimmelziekten. Een glas as giet 2 l kokend water en laat het afkoelen.

  Voeg vervolgens 2 gram kaliumpermanganaat en boorzuur toe (eerder opgelost in een kleine hoeveelheid kokend water), ik giet er een bubbel jodium uit. Ik mix alles in een emmer water, die ik vervolgens giet in een 100-liter vat met water. De resulterende oplossing wordt eerst besproeid met aardbeienstruiken voor de bloei en vervolgens eenmaal per week water gegeven.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar