3 recensie (s)

 1. Anastasia ROMANCHIK, a / g Kuropolye

  Ik probeer zo min mogelijk chemicaliën te gebruiken. Ik voed de planten met natuurlijke verbindingen. Ik heb verschillende opties gevonden die bijzonder goed werken.
  OPTIE 1
  Ik vul een vat van 100 liter tot de helft met gehakte brandnetels. Ik vul het met water tot de rand en laat het een week staan. Ik roer één keer per dag.
  Ik los 100 g suiker op in 1 liter warm water, voeg 100 g geperste gist toe, laat 5-6 uur fermenteren.
  In een emmer water verdun ik 1 liter brandnetelinfusie, giet er 200 ml gistinfusie bij. Ik geef groenten water op vochtige grond onder de wortel.
  OPTIE 2
  In een bak met een inhoud van 20 l giet ik een halve emmer paneermeel en brandnetels, voeg lolpachs (ongeveer 50 g) geperste gist toe, giet het met warm water zodat er vrije ruimte is voor schuim. Ik laat 7-10 dagen fermenteren. Ik filter, verdun met water 1:10 voor gebruik.

  antwoord
 2. Svetlana SHUMILOVA

  Stress treft niet alleen mensen, maar ook planten. In het laatste geval kan een stressvolle toestand worden veroorzaakt door nachtkoeling, onvoldoende water geven. Als gevolg hiervan kunnen ze stoppen met groeien, stoppen met bloeien en zelfs hun eierstokken laten vallen. Hoe langer de stress aanhoudt, hoe minder oogst je krijgt. Daarom moeten we proberen dit fenomeen snel het hoofd te bieden.
  Als de stress is veroorzaakt door een koudegolf, spuit de planten dan op de bladeren met Immuno-Cytophyte of Zircon. Dit zal trouwens ook helpen de productiviteit te verhogen. Het effect duurt 10-14 dagen. Als het proces aanhoudt, behandel de groenten na twee weken met een oplossing van humaten in combinatie met een universele minerale meststof.
  Het effect van behandelingen wordt beter als je stress probeert te voorkomen. We merkten een sterke afkoeling in de weersvoorspelling - spuit groentegewassen op de bladeren met Immuno-cytophyte. Als je ziekten en plagen gaat behandelen, giet dan eerst een oplossing van humaten onder de wortel.

  antwoord
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Topdressing in augustus

  Komkommers gezaaid in juni, begin vruchtlichamen toevoeren van het mengsel van kunstmest: 30 g ammoniumnitraat, superfosfaat, en g 40 60 40% 's g kaliumzout - aan 1 m2.

  Langzaam groeiende bloemkoolplanten, evenals wortels gezaaid in juni, en bieten van late zaaitijd worden bemest met ammoniumnitraat.

  Begin augustus wordt ammoniumnitraat gevoerd en groene groenten - Nieuw-Zeelandse spinazie, bladpeterselie, snijbiet, bladserie.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar