2 recensie (s)

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ze namen verschillende goed ontwikkelde tomatenstappen mee naar huis voor de winterteelt. Maar de planten strekten zich geleidelijk uit en werden bleek, hoewel ze het phytolamp verlichtten. Waarom zo?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Hoogstwaarschijnlijk hebt u een goedkope verlichtingsarmatuur uit China gekocht. Ik raad aan de lamp te vervangen en deze ongeveer in 20-25 cm van de bladeren te plaatsen. Zorg onmiddellijk voor een apparaat om de hoogte van het apparaat aan te passen, omdat de tomaten zullen blijven groeien, wat betekent dat de lamp na verloop van tijd moet worden opgetild.

   Als het licht niet binnendringt in de ruimte waar de planten zich bevinden, moet de kunstmatige verlichting 13-14 uren per dag werken. Maar als de lamp alleen een aanvulling is op natuurlijk licht, gebruikt u de 5-6 uren per dag (2,5-3 uur 's ochtends en' s avonds).

   antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar