3 recensie (s)

 1. Irina GURIEVA, onderzoeker sotr. FNTS ze. Michurina, Michurinsk

  Eind augustus is het tijd om thuja's, cipressen, sparren en jeneverbessen te kappen. Snijd hielstekken van goed ontwikkelde, half verhoute scheuten die dit jaar zijn gegroeid. Wortel ze in de kas. Gebruik een mengsel van turf en zand (1: 1) als grond. Bedek de "kinderen" met vuren takken voor de winter, en verplant ze naar een vaste plaats in de lente.

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  - Voor de winter herberg ik geen naaldbomen. Ze verdragen de winter goed, bevriezen slechts of lijden aan zonnebrand. Daarom schaduw ik in februari-maart jonge aanplant en in april snijd of snijd ik voorzichtig droge en zwakke takken af.
  Grotere exemplaren schudden in de winter periodiek de sneeuw af zodat de takken niet breken onder zijn gewicht. In de zomer, bij warm en droog weer, geef ik de jonge aanplant water. Als ik zie dat een struik zijn decorativiteit verliest, slecht groeit, voer ik hem meerdere keren per dag met Gumi-meststof voor coniferen (volgens de instructies)

  antwoord
 3. jachthaven

  Ik besloot om een ​​groene haag van dennenbomen te maken, begon ze op een rij langs de grens met buren te planten, plaatste elke boom in 30, zag elkaar.

  Ik graaf zaailingen uit in het bos (maar beschouw me niet als stroper: ze zullen binnenkort de weg vrijmaken, dus alles wordt daar op nul gezet). En wat ik tegenkwam: alle kerstbomen waren goed geroot, slechts één verdord. Ik heb daar een andere geplant, maar ze heeft geen wortel geschoten. Ik groef de aarde op, introduceerde humus, plantte een derde - hetzelfde verhaal. Op wat voor plek heeft dit pech? Wat is er mis met hem?

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar