hoe 1

  1. Liefde

    Ik heb een peer van vijf jaar, die vorig jaar voor het laatst de eerste oogst gaf.
    Er was veel fruit en ze bleken allemaal behoorlijk groot. Maar mijn vreugde bij het zien bleek voorbarig: ze hingen tot oktober aan de takken (ik merk dat ik geen uiterlijke tekenen van de ziekte van de boom vond), maar schonken geen sap - ze bleven stevig en taai. Ik moest ze allemaal in deze vorm nemen en ze allemaal neerschieten, maar tegelijkertijd bleek hun retentie walgelijk te zijn, maar al snel werden ze afgewezen. Vorig jaar herhaalde het verhaal zich volledig.

    Wat gebeurt er met mijn peer? Ik probeer voor haar te zorgen zoals het hoort: ik voed haar, maak de grond los. Vergeet niet over water geven, echter, matig. Misschien draait het allemaal om hen? Maar, herinner ik me, in sommige brieven merkten de lezers op dat de peer niet van overtollig water houdt. Over het algemeen, help me alsjeblieft om het te begrijpen, beste lezers!

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar