hoe 1

  1. Galina SLAVETSKAYA, stad van Izyaslav

    We hadden een oud vat vol gaten en we wisten niet hoe we het moesten toepassen. Maar afgelopen zomer verscheen er een interessant idee: de loop kantelde naar de zijkant met de gaten omhoog. Goot de grond, geramd. In de gaten gezaaid zaden courgette.

    Het gevolg was dat de grond in het vat goed opwarmde en dat er snel scheuten ontstonden. In de hitte begonnen courgettes en fruit vroeger dan hun verwanten op gewone bedden. En in de herfst, toen de rest van de pompoen begon te bevriezen tegen de kou, bleven de courgette in het vat ons verrukken met vruchten die van ver leken als oorbellen. Bovendien was het gemakkelijk om ze te verwijderen, ze waren altijd schoon, niet nat en niet rot.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar