hoe 1

 1. Elena Vladimirovna OLENEVA, Moskou

  Het is al een traditie geworden als ik naar het dorp kom om eerst mijn site te bezoeken. Ik herinner me meteen de regels van N. Nekrasov: "De vorst-voivode op wacht / omzeilt zijn bezittingen." Dit is vooral spannend na de winter. Eerst controleer ik hoe de bomen en struiken het overleefden, waar de mol regeerde. Ten tweede schets ik de omvang van het werk. En natuurlijk ben ik op zoek naar de eerste greens die verschenen. Het lichaam miste de vitamines en als ze ook van hen zijn, hebben ze geen prijs.
  In de schaduw, waar het nat genoeg is, heb ik wilde prei (berenboog) geplant. Ze lijkt een van de eersten. Ik neem een ​​of twee bladeren van elke struik, zodat de plant kracht kan krijgen voor verdere groei. Ik plant peterselie niet alleen in de tuin, maar in de hele tuin. Ik zal de bedden in de herfst en lente graven voor een nieuwe aanplant, en tussen de meerjarige bloemen, onder de bomen, zullen overwinterde struiken peterselie in de lente verse groenten geven.
  In het voorjaar zijn er ook verschillende soorten vaste uien. We hebben een snelheidsboog (bieslook) en Altai-boog, waarin pijlen verschijnen met de eerste zonnige en warme dagen. Ik gebruik al deze groenten om lentesalade te maken. Het recept is heel eenvoudig: ik snij al mijn groenten, voeg twee eieren toe, breng op smaak met zure room - en de vitaminesalade is klaar.

  En zodat de greens tot laat in de herfst op tafel stonden, hebben we een speciale tuin aangelegd waarop we dille, peterselie, radijs, basilicum, sla verbouwen en eind juli een daikon en groene radijs planten. De zijkanten van de bedden zijn gemaakt van hout, waardoor het na het planten voor de eerste keer kan worden afgesloten met lutrasil. Dit jaar aten we tot eind oktober met haar salades en groenten.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.