2 recensie (s)

 1. Inna Viktorovna BUROVA, Pskov

  Na het planten van zaailingen, moet het voor de eerste keer in de schaduw staan, anders kunnen de delicate bladeren zonnebrand krijgen.
  Takken van loofbomen zijn hier goed voor. Ze worden aan beide kanten van het tuinbed geplakt en van bovenaf gesloten, waardoor een soort hut ontstaat. Grote scheuten met een groot aantal takken kunnen in het midden worden geplakt - je krijgt zoiets als een paraplu.

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Ik ben er zeker van dat zaailingen, of beter gezegd, de juiste grond daarvoor zijn.

  Ik maak zelf de grond op

  In de herfst meng ik 3 delen compost, turf en aarde uit de bedden, voeg een deel zand en houtas toe. Ik verspreid de grond in zakken en laat het in de kas liggen om te bevriezen. Een paar weken voordat ik tomatenzaden ga zaaien, neem ik het mengsel mee naar huis. Ik voer de eerste topdressing uit bij het planten van zaailingen. Ik gooi in een gat met een snufje potasmest en 1 theelepel superfosfaat.

  Verder voed ik de planten alleen als ik merk dat ze niet meer groeien: ik besproei de bladeren met het universele minerale complex Lifdrip (8 g per 1 1 l water). Eind juli besproei ik de Phytophthora van de Phytophthora met de Metaxil verdund volgens de instructies, en na drie niet-u delhi - met de Penncozeb.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar