hoe 1

  1. Darya SVETLOVICH

    Een oude peer groeit al vele jaren in mijn tuin (geërfd van de vorige eigenaars). Een paar jaar geleden, tijdens een onweersbui, brak een boom. Snijd de stam zo laag mogelijk, maar de stronk bleef nog steeds.

    Ik wilde hem niet ontwortelen - het was moeilijk en duur. De oplossing werd voorgesteld door de buren. Ze deelden stukken hout besmet met myceliumpaddestoelen. Ze boorden een dozijn gaten in een boomstronk, legden chips erin, stukken hout met mycelium, bedekten ze met hooi en morsten veel water. Volgend jaar oogstte ze paddestoelen. En twee jaar later was de stronk zo zacht dat het niet moeilijk was om hem met een schep te verwijderen. Nam de methode mee en adviseerde vrienden. Eenvoudig en winstgevend! En nu kun je mycelium in de winkel kopen.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar