3

3 Reacties

 1. Ekaterina Dovzhik, Smolensk

  Ik kan gewoon geen vrienden maken met wortels - het wordt onhandig, zaden ontkiemen niet goed. Het feit is dat onze grond zwaar is, zand en humus binnenbrengt, ik probeer het bed los te maken - het helpt niet. Ik las op internet dat er soorten wortels zijn die niet bang zijn voor wortelvliegen en goed groeien op zware grond. Maar ze zijn zo duur. Is het logisch om ze te kopen? Hoe maak je een wortelbed klaar voor volgend jaar?

  Antwoorden
  • OOO "Triest"

   - Er zijn inderdaad veel nieuwe soorten wortels verschenen, die zich onderscheiden door een verhoogde immuniteit en een dichter wortelgewas, groeien snel en zijn actief bestand tegen ongedierte. Maar zelfs moderne variëteiten hebben geen wonderbaarlijke eigenschappen. Ze hebben ook last van wortelvliegen als er veel ongedierte is, en zelfs deze soorten zullen knoestige wortels hebben als de grond zwaar is.
   Daarom raad ik aan om niet op nieuwe producten te jagen, maar om de aarde te veredelen, deze losser en geschikter te maken voor het telen van wortels.
   Aan het einde van de zomer plant u alle peulvruchten in uw toekomstige worteltuin. Wanneer de planten een hoogte van 10-15 cm bereiken, maait u ze en sluit u ze af met een platte snijder in de grond.
   Voeg onder het graven in de herfst een emmer humus en rivierzand toe, evenals 1 theelepel. nitroammofoski per 1 mXNUMX
   Om planten te beschermen tegen wortelvliegen, volgt u de vruchtwisseling, plant uien rond de omtrek van de tuin.

   Antwoorden
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Onder de wortels nam ik een complot waarop uien vorig seizoen groeiden. Ik groef de aarde op en ploegde grondig. Zaden eind april gezaaid. De wortels water geven toen ze merkte dat de bovengrond was opgedroogd.

  In de fase van het eerste echte blad, voedde ik het met complexe minerale meststof volgens de instructies, herhaalde voeding na de eerste verdunning, toen toen de wortelgewassen begonnen te gieten. Geoogst in half september. De wortels trokken zich terug, legden ze op het tuinbed voor 4, sneden de toppen zodat er stompen van ongeveer 1 cm hoog waren.Ze legde ze in houten dozen, besprenkelde ze met vochtig zand en stuurde ze naar de kelder.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.