1

hoe 1

  1. Nikolay Fedorovich

    Ik ben een fan van oude variëteiten van komkommers, maar ze verliezen natuurlijk aan nieuwbakken hybriden in termen van bestuiving. Bij bewolkt weer vliegen bijen slecht, bloemen douchen vaak zonder bestuiving. En om pollen te doen, breng jezelf over op een paar dozijn planten - een beroep voor te geduldige tuinders!

    Eens ging ik rond mijn borage terwijl ik bier dronk. Hij struikelde en een deel van het hoppige drankje viel op de grond. Bijna onmiddellijk viel hem hem aan. Toen dacht ik dat deze insecten die bij elk weer vliegen, een vervanging kunnen zijn voor bijen.
    Sindsdien, wanneer het weer bewolkt is in de zomerdagen, spuit ik gewoon een derde van een fles bier en vliegt in de komkommerkas, in een poging om op de bloemen te komen! En als dank voor het gratis drankje, bestuiven ze mijn komkommers.

    antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar