1

hoe 1

 1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  herfst kocht abrikoos geënt op een twee jaar oude zaailing van Donetsk gele variëteit
  Identificeerde de plant tijdelijk in een emmer met vruchtbare grond, waarin 1 el werd gemengd. fosfor-kaliummeststof. Overwinterde een zaailing in de kelder en plantte deze in het voorjaar op een locatie in goed bemeste organische grond. De standaard putmaat is 80 × 80 cm De wortelhals werd niet begraven.
  En in hetzelfde jaar groeide 24 perzik aan een boom! De tuinman verzekert dat dergelijk sappig fruit niet op de markt kan worden gekocht. Na het fruiten voedde de gastheer de plant met asinfusie. Een derde van de emmer was gevuld met as, goot heet water tot de rand, stond er twee dagen op, leeggemaakt en gegoten. Direct na de eerste nachtvorst bouwde hij een hut van planken rond de perzik. Ik wikkelde het aan de buitenkant met polyethyleen, liet een uitlaat bovenop, die ik later sloot. Van knaagdieren bond de Stambik een vuren tak.
  Toen de sneeuw viel, gooide hij sneeuwlaagjes op de grond rond het asiel, minstens 40 cm hoog. In het voorjaar, zodra de luchttemperatuur boven -5 graden steeg, opende hij een luchtrooster in het asiel. En om de kroon te laten groeien en de perzik te versterken, gaf ik hem in de daaropvolgende jaren van april tot juli een oplossing van mullein (1: 10) of kippenuitwerpselen (1: 20) een keer per maand werd de stamcirkel gemulleerd met gemaaid gras en in de late zomer en vroege herfst besproeid met infusie. as.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.