3 recensie (s)

 1. Taisiya Josephova

  In het voorjaar ontwikkelen aardbeien zich goed, maar de opbrengst aan bessen heeft een grote invloed op rot. Ik weet niet meer wat ik moet doen ...

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Misschien hebben de bessen een heel dunne schil. Probeer 10-15 dagen voor het rijpen een strooien film onder de struiken zodat de vruchten de grond niet raken.
   Alla DMITRIEVA, Cand. biol. wetenschappen

   antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Nadat we aardbeien in emmers hadden geplukt: we markeerden de bedden waaruit de bessen werden geplukt, de volgende dag kwamen ze aan en alles was weer rood. Nu is dit niet het geval, maar we hebben genoeg.
  Van larven van de meikever verwerk ik met ammoniak (40 ml per 10 l water). Je kunt de bedden nog steeds met jodium gieten: 10 ml per 10 l water (na de voorjaarsbehandeling voor de bloei). Wanneer het gewas is geoogst, snijd de toppen met snoeischaren en verbrand ze. Ik verwerk de bedden met Bordeaux-vloeistof (1%) van de kever.

  Stond ook op paardenzuring in de emmer, water gegeven op de bedden tegen ziekten. In augustus worden er fruitknoppen gelegd voor volgend jaar. Watergift: 1 el. l nitrofoski + as + 10 l water. En in september strooi ik fosfor-kaliummeststof in rijen en popokuchayu. In de winter zijn alle aardbeien groen. Strooi er humus en naaldstrooisel bovenop - enzovoort tot de lente.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar