3 recensie (s)

 1. Alevtina Chapik

  Komkommers van hetzelfde ras (uit één verpakking) werden gekweekt in een kas bedekt met spunbond. Van de 9 planten weigerden er 3 vrucht te zetten (er waren bloemen, maar die vervaagden en vielen af). En ze groeiden in verschillende delen van de kas. Er waren geen problemen met de rest van de komkommers, hoewel ze er toch voor zorgde. Waarom is het zo gebeurd?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Hoogstwaarschijnlijk heb je zaden van lage kwaliteit. Misschien met een mengsel van een andere variëteit of hybride. Er is nog een andere optie: op hybride komkommerplanten worden voornamelijk vrouwelijke bloemen gevormd en om hun bevruchting te verbeteren, wordt aanbevolen om verschillende variëteitzaden te zaaien, waarvan de planten als stuifmeeldonor zullen fungeren. In dit geval geven deze struiken geen oogst, maar helpen ze andere planten vrucht te dragen.

   antwoord
 2. Victoria Prishepova

  ALS HET HOOFD NIET GEVONDEN IS

  Als, met de komst van het 9-10e blad op witte kool van late variëteiten, de kop niet begint te binden, breng ik elke kaliummeststof aan volgens de instructies en besproei ik de kool met eierstok. Koolkoppen verschijnen in anderhalve week.

  antwoord

Mini-forum van tuinders

Uw e-mail is niet zichtbaar