5 Reacties

 1. Klara KRAVETS

  Met het planten van zaailingen van komkommers, paprika's en aubergines in de volle grond, haast ik me niet.
  Eind mei maak ik een bed voor planten klaar - ik neem 1 eetlepel mee om te graven. superfosfaat en calciumnitraat, 1 el. houtas en een halve emmer humus per 1 mXNUMX

  Ik graaf gaten van 25-30 cm diep en ongeveer 45 cm in diameter Ik gooi er een handvol humus, as en een snufje complexe minerale mest in, giet 2 liter water, meng alles en plant de planten in de modder. Ik bestrooi met droge grond en druk licht op de grond. Het blijkt dat elke zaailing in een gat zit. Direct na het planten mulch ik de planten rijkelijk met stro. Ik doe het alsof ik ze in een sjaal wikkel. Het beschermt perfect tegen de kou in het geval van ernstige afkoeling of bevriezing, laat zaailingen niet oververhitten in de hitte en uitdrogen in de droogte.

  Antwoorden
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Om sterke gedrongen zaailingen te krijgen, voer ik de planten in het voorjaar twee keer met Zdraven Turbo (1,5 g per 1 liter water). De eerste keer - in de fase van 2 echte folders, de tweede - twee weken later.

  Antwoorden
 3. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Om ervoor te zorgen dat de peperzaailingen de oogst goed verdragen en daarna snel herstellen, geef ik de zaailingen een week voor de ingreep water met ammoniakwater (1 eetlepel ammoniak verdund in 1 liter water).

  Antwoorden
 4. Anastasia

  Om zaailingen van groenten te laten groeien en goed te ontwikkelen, geef ik het eenmaal per week water met een afkooksel van groenten zonder zout (aardappel, rode biet of erwt), verdund 1: 5 met water.

  Antwoorden
 5. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Zodat de zaailingen van paprika's en kool niet stoppen met groeien, 10 dagen na het verschijnen van zaailingen, voer ik haar gescheiden volgens de instructies van Crystal. Ik herhaal twee weken voor de landing

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.