2 Reacties

 1. Irina RIABOVA

  Om de reeds gekweekte wortelgewassen tijdens de tweede periode van de wortelvlieg, die begin augustus valt, te beschermen, bestuif ik het tuinbed overvloedig met tabaksstof.

  Eens in de twee weken mors ik de aanplant met een oplossing van berkenteer (ik verdun 40 ml van een farmaceutisch preparaat in warm water, laat het een beetje afkoelen).
  Tussen het water geven met teeroplossing 1 - 2 keer morst ik de bedden met alseminfusie. Giet kokend water over een derde van een emmer gehakt vers gras, sta erop tot het afgekoeld is, filter. Ik spreidde de cake tussen de planten.

  Antwoorden
 2. Claudia SHUPIKOVA

  Eind mei, wanneer de wortelvlieg het meest actief vliegt, besproei ik de planten met Prestige verdund volgens de instructies.

  Het hele seizoen, na elke besproeiing en regen, maak ik de grond los en bestuif ik het bed met een mengsel van mosterdpoeder en gemalen peper (1: 1).
  Bovendien verspreid ik tweemaal (in de fase van drie of vier echte bladeren en eind juli) 40 ml berkenteer in een emmer warm water (ik koop het in een apotheek). Ik geef de wortels water onder de wortel met de snelheid van een emmer oplossing gedurende 3 strekkende meter.

  Giet om de twee weken een emmer versnipperd vers gras alsem met kokend water naar boven. Ik sta erop voordat ik afkoel, filter. Ik verdeel in drie delen, elk verdund met 8 liter water. De bedden overvloedig water geven.

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.