hoe 1

  1. Tatiana Buyina

    Red de pluimveehouder

    Ik merkte eens dat de bladeren van de pluimveehouder vroeg geel werden. Bij het opgraven van de bollen bleek dat de bloem beschadigd was door een worteltik. Ik graaf en inspecteer de bollen van de aangetaste planten. Ik wijs de zieken af ​​en droog de gezonde wekenlang in een droge ruimte. In augustus ben ik een paar uur bestand tegen bollen in een oplossing van kaliumpermanganaat (3 g / 1 l water) en geplant op een zonnige plaats in vochtige vruchtbare grond - een mengsel van humus, lommerrijke grond en zand (0: 1: 1). Als ik op de bodem van de gaten beland, giet ik een beetje as.

    Natuurlijk kunt u het probleem oplossen met behulp van acariciden, bijvoorbeeld Apollo. Voor een seizoen zijn één of twee behandelingen voldoende (volgens de instructies).

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.