hoe 1

  1. Yuri KUHLIVSKY, regio Kaliningrad

    Otstilil hond van coniferen
    Meer dan eens hoorde ik klachten van tuinders op het perceel waarvan coniferen groeien dat katten en vooral honden deze planten gebruiken voor hun 'natte' aangelegenheden. Ik ben ook zo'n probleem tegengekomen. Als gevolg hiervan worden naaldstruiken die door het dier zijn "gelabeld" onmiddellijk geel en kunnen ze uiteindelijk helemaal afsterven.

    De uitweg uit de situatie werd gesuggereerd door een Duitse toerist met wie het lot me bij elkaar bracht. Hij adviseerde periodiek om een ​​naaldplant en de aarde eromheen te strooien ... met gemalen peper (zwart of rood). Ik heb het gecontroleerd - de methode werkt! Mijn hond omzeilt nu coniferen.

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.