hoe 1

 1. Sergey ANDREEV

  Om het gazon er verzorgd uit te laten zien, maai ik het gras midden in de zomer op tijd, geef het water en indien nodig voed ik het met vloeibare stikstofmeststof (volgens de instructies).
  Zaai distel- en paardebloemzaadjes die in juli ontkiemen. In dit stadium is onkruid gemakkelijker te verwijderen, dus na regen of water geven, wied ik het gras op. En als er geen tijd is, gebruik ik selectieve herbiciden "Lontrel" of "Lintur" (volgens de instructies), die agressors doden en gazongrassen niet beschadigen.

  RAAD
  Geef uw gazon niet te vaak water - het water spoelt voedingsstoffen uit de vruchtbare laag.
  Gewoonlijk moet het gras op het hoogtepunt van de zomer in twee weken minimaal 7-10 cm groeien, als het langzaam groeit, voed het dan met een oplossing van volledige minerale mest (volgens de instructies).

  Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.