hoe 1

  1. Yana PODKOVYRINA, St. Petersburg

    Aubergine is een zeer wispelturige plant die geduld en veel regels vereist. Half maart zaai ik auberginezaden thuis. Half april begin ik te bemesten met een oplossing van ammoniumnitraat. In mei, wanneer de luchttemperatuur minimaal 13-14 ° is, zet ik de zaailingen op een zonnig balkon, zodat de aanpassing aan de volgende transplantatie in de grond pijnloos zal zijn.
    Al begin juni plant ik de zaailingen in een kas, de afstand tussen de planten is 15 cm Dit is nodig om voldoende zonlicht te hebben. Ik geef de aubergines niet veel water, elke 2-3 dagen. Naarmate de aubergines groeien, bind ik ze aan staken, je moet dit efficiënt doen, want hun vruchten zijn behoorlijk zwaar. Ik bemest in deze periode met molybdeen, boor, koper.
    In juli, wanneer de planten meer dan 30 cm hoog worden, zodat het voedsel goed gaat, verwijder ik de zijscheuten aan de zijkant waarop geen knoppen zitten. Ik voed met minerale meststoffen. In augustus zijn de gevormde vruchten zichtbaar. Ik knijp alle toppen van de scheuten, knip voorzichtig alle knoppen en extra zijscheuten af. En in september ben ik aan het oogsten!

    Antwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.